Bloemen in business

Van der Schans Bloembinders is al meer dan 50 jaar een trendy bloemist in Dordrecht. Sinds 2019 hebben wij het green label certificaat voor de duurzame bloemist.

We verzorgen voor diverse bedrijven en particuliere klanten in onze regio bloemenabonnementen. Dat kan zijn: elke week een mooi opgemaakt bloemenarrangement op de balie, de toonbank, bij de receptie, de wachtkamer, spreekkamer, de directiekamer, of op de tafels in het bedrijfsrestaurant. 
Of we bezorgen elke week een mooi boeket in een leenvaas op het door u opgegeven adres.
Deze kunnen rond kerst omgezet worden in een mooi kerstarrangement.

Op speciale dagen zoals secretaressedag is er een apart boeket te bestellen voor al die mensen die, in welke afdeling dan ook, zorgen dat in uw bedrijf alles op rolletjes loopt. Als bedrijf kunt u een account aanmaken in het menu zakelijk inloggen en in uw eigen bestelomgeving uw order plaatsen. U krijgt daarna van ons de factuur toegestuurd.

Voor onze zakelijke klanten hebben we goede kennis in huis voor beplanting met hydrocultuur

Ook maken we vaak bloemwerk voor stands op beurzen. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan. We komen graag bij u langs om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt van te voren ook even bij ons in de winkel komen kijken, zodat wij u met voorbeelden uit de praktijk een idee kunnen geven. Zo kunt u het beschikbare budget optimaal besteden.